Rreth Ne

Ne bazë të Ndershmërisë, Besueshmërisë dhe Kualitetit në vitin 2017 është themeluar firma „Greenteam“ me seli në Mitrovicë e specializuar në kryerjen e shërbimeve të shitjes e më se 150.000 produkteve, servisim dhe këshillim në mënyrën e aplikimit të këtyre produkteve.
Ndërmarrja „Greenteam“ është distributor ekskluziv për Kosovë e kompanive të njohura botërore nga Austria,Kellner&Kunz „RECA“ si dhe „Normfest“ nga Gjermania.
Të gjitha produktet të ofruara nga kompania Greenteam janë të kualitetit të lartë dhe i plotësojne të gjitha kërkesat
dhe normat e Unionit Evropian.
Ne jemi gjithnjë në dispozicionin tuaj, mos nguroni, na vizitoni

Çka Ofrojmë

Shitja

Ofrojmë mbi 150.000 lloje të produkteve të cilat përfshijnë lëminë e ndërtimtarisë së ulët dhe të lartë, sanitarisë,
metalurgjisë, auto-industrisë, mekanika, industrisë së drurit, amvisnisë etj.

Distribuimi

Ne jemi prezent në tërë teritorin e Kosovës, përmes Agjentëve tanë komercial ushtrojmë shitje mobile dhe një kohësisht bëjmë ditribuimin e produkteve që ju i keni përzgjedhur. Na vizitoni në seli në Mitrovicë është lokali “SHOP” ku mundeni t’I shihni produktet e shumta të ekspozuara dhe të merrni informata më të hollësishme.

Kshillim

Përmes trainimeve të vazhdueshme brenda grupit “RECA” dhe “NORMFEST” në të gjitha lëmitë, përvetësojmë njohuri
dhe dituri mbi aplikimin egzakt të produkteve. Është obligim, detyrë por para sëgjithave kanaqësi që ta kshillojmë konsumatorin për përzgjedhjen dhe mënyrën e aplikimit të produkteve tona.

Perfaqësitë

Reca-Logo

Kellner & Kunz AG, e themeluar në Vjenë më 1922, ka selinë në Wels / Austri (Oberösterreich) dhe në vitin 2017 ka realizuar më shumë se 244.5 milionë € (Kellner & Kunz AG dhe filiale) me tregtimin e veglave vida me cilësi të lartë. Aktualisht janë 1235 punonjës në Austri dhe degët e saj në Evropën Lindore. Kellner & Kunz është një nga dy kompanitë kryesore të Grupit RECA, një grup kompanish me 28 kompani në 20 vende. Ajo përqendrohet në fushat e industrisë dhe tregtisë në zhvillimin e tregut dhe ofron një gamë të gjerë dhe kompetente të produkteve dhe shërbimeve. Të gjithë klientët në Austri dhe Evropën Lindore furnizohen direkt nga qendra logjistike në Wels.

Për më shumë info kliko këtu

Normfest-Logo

Për 70 vjet, ne kemi jemi një nga furnizuesit kryesorë të pajisjeve për punëtoritë në Industrinë e automobilistike evropiane.
E themeluar në vitin 1948 si një kompani e vogël tregtare për pjesë DIN dhe normë, Normfest është zhvilluar gjatë dekadave nga një kompani e mesme në një grup ndërkombëtar të kompanive.
Ne punojmë vetëm në dhe për riparimin e makinave. Këtu jemi në shtëpi, këtu e njohim njëri-tjetrin.

Për më shumë info kliko këtu

Produktet

Reca-Logo

Merrni një pasqyrë të gamës sonë të plotë. Me një program të shpërndarjes së gjerë prej rreth 120,000 artikujve të cilësisë në fushën e veglave dhe teknologjisë së fiksimit, ne lehtë mund të plotësojmë nevojat tuaja individuale.

Vetëm në kontakt me veglat më të mira të cilësisë nga RECA

Në gamën tonë të gjerë të produkteve ju gjithmonë do të gjeni mjetin e duhur për kërkesat tuaja të veçanta. Struktura jonë e markës përfshin markën tonë RECA dhe emrat e markave të ndryshme nga prodhuesit kryesorë.

Shiko këtu të gjitha produktet e RECA

ʻʻGreat companies are built on great products.

Elon Musk

Normfest-Logo

Klientët tanë përfshijnë të gjitha kompanitë që riparojnë dhe mirëmbajnë automjete:

nga skuterët, makina deri te kamionë.

Ne ju furnizojmë me çdo gjë të dobishme që ju nevojitet për punën e përditshme. Më shumë se 19.000 produkte kimike dhe teknike janë të përfshira në ofertën tonë.

Këto përfshijnë produkte të njohura të markave nga Hazet, Bosch, Kärcher, Ravaglioli, Texa u.v.m.

Shiko këtu të gjitha produktet e NORMFEST

Kontakti

Na kontakoni pa hezitim permes numrave tanë të telefonit ose permes formes.
Ne do te jemi gjithmonë në gadishmeri të ju orfrojmë për çfarëdo informate që ju nevoitet rreth Përfaqësive, produkteve dhe kompanisë tonë. Ne jemi gjithnjë në dispozicionin tuaj, mos nguroni, na vizitoni ju mirë presim.

 

Adresa

Deshmoret e Kombit Pn.40000 Mitrovica, Kosovo

Telefoni

+383 44 198 202
+383 49 705 678

E-mail

info@greenteam-ks.com